Wij zien de bal als het ultieme bindmiddel tussen mensen van alle rassen en leeftijden, wereldwijd, ongeacht de achtergrond. De bal kan namelijk gebruikt worden om in contact te komen met elkaar. Door de huidige verharding van de maatschappij is dat nu juist meer dan nodig.


Daarom willen wij met onze projecten de jeugd voorzien van kwalitatieve sportballen en hen stimuleren om in beweging te komen. Onze unieke gouden bal is het mechanisme dat kinderen stimuleert om tot het uiterste te gaan. De gouden bal staat symbool voor kracht, waarde en succes. Omdat elk kind een succesverhaal is!


 

ONS VERHAAL IS ZO ROND ALS 'N BAL.

Een actieve nieuwe generatie. Daar staan wij voor.


Echter, niet iedereen beschikt altijd over de juiste middelen om actief te zijn. Het is namelijk fijn dat wij het in Nederland zo goed hebben. Maar het is ook goed om te realiseren dat dit niet overal zo is. Bijna elk kind heeft hier bijvoorbeeld een bal, maar voor veel kinderen in de wereld is dat niet vanzelfsprekend. Daarvoor leveren wij bij stichting Elk Kind Een Bal graag een bijdrage.

Waarom is dat zo belangrijk? Een bal brengt bij kinderen een lach op hun gezicht, geeft ze plezier, zorgt ervoor dat zij met andere kinderen buiten gaan spelen, leert hun samen te werken, te groeien in hun ontwikkeling en voor sommige kinderen is het een ‘vriend’ met wie zij altijd kunnen spelen.  
 

‘’In onze filosofie schuilt de staat van geluk, wilskracht,
oneindig geloof in jezelf, groots dromen, doelen behalen en het meest
belangrijk, het oplichten van die schijnende ster die elk kind van zichzelf al is’’

Onze kernwaarden belichamen wie wij zijn. Ze begeleiden en inspireren onze beslissingen. De volgende kernwaarden zijn ingebed in onze organisatie en cultuur:

S amenwerken

P assie & plezier

O ntwikkeling

R espect

T rotsMissie

Voor Stichting Elk Kind Een Bal is de bal niet alleen een middel om mee te kunnen bewegen en sporten, maar veel meer! Een bal heeft in onze ogen ook een sociaal en maatschappelijk doel. Een bal brengt bij kinderen een lach op hun gezicht, zorgt ervoor dat zij met andere kinderen buiten gaan spelen, leert hun samen te werken, te groeien in hun ontwikkeling en voor sommige kinderen is het een ‘vriend’ met wie zij altijd kunnen spelen. Daarom willen wij met onze Elk Kind Een Bal projecten de jeugd voorzien van kwalitatieve sportballen en stimuleren om in beweging te komen. Bij de activiteiten van stichting Elk Kind Een Bal draait het niet alleen om de sportieve prestatie, maar ook om de bijzondere ervaring.

Door middel van het organiseren van sociale (sport)activiteiten en samenwerkingen aan te gaan met het onderwijs, bedrijfsleven, overheden, sportorganisaties, topsporters en particulieren wil Stichting Elk Kind Een Bal invulling geven aan het realiseren van haar doelstelling: Elk Kind Een Bal

Visie

Onze visie staat midden in de samenleving in Nederland en in het buitenland om de jeugd in beweging te brengen en met elkaar te verbinden. Stichting Elk Kind Een Bal gelooft in de kracht van de BAL als een sociaal maatschappelijk instrument. Een instrument dat wordt ingezet om kinderen te bereiken, verbinden, inspireren en in beweging te brengen.

 

Stichting Elk Kind Een Bal ziet, mede op basis van wetenschappelijk onderzoek, sport en beweging als belangrijke middelen om de sociale betrokkenheid, ontwikkeling en integratie van mensen te bevorderen. De projecten van Stichting Elk Kind Een Bal worden gedragen door topsporters en rolmodellen uit Nederland en het buitenland die zich richten op het inspireren en in beweging brengen van de jeugd.

 

HET
TEAM.

Het bovenstaande verhaal is natuurlijk pas écht rond als u ook het team kent.
Aangenaam kennis

te maken;  wij zijn de

oprichters van Stichting
Elk Kind een Bal.

Germain
Henriquez

  • LinkedIn - White Circle

Vahid
Abdi

  • LinkedIn - White Circle

Brahim
Lakhal

  • LinkedIn - White Circle